|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Habitatge

Dimecres, 18 de juliol de 2018

Conveni amb l'Agència de l'Habitatge per la gestió de l'habitatge social municipal

L'objectiu és garantir la igualtat d'oportunitats en l'accés d'habitatge social.

L'Ajuntament de Cardedeu ha signat un conveni amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya perquè aquest organisme gestioni la cessió dels habitatges municipals destinats a lloguer social. D'aquesta manera és la Mesa de valoracions d'emergències qui, prèvia valoració favorable, cedeix els immobles a famílies que han patit la pèrdua del seu habitatge habitual. S'ha escollit aquest sistema per garantir la igualtat d'oportunitats en l'accés d'habitatge social.

De moment, Cardedeu ha cedit la gestió de dos immobles, i és previst incorporar-ne dos més un cop rehabilitades les dues casetes dels mestres que queden per reformar. A més, l'Ajuntament té dos pisos llogats al mercat privat per allotjar famílies en aquesta situació. D'altra banda, el municipi disposa de dos habitatges per acolliments d'emergència temporal.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: