|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Divendres, 15 de juliol de 2016

Condol per l'atemptat de Niça

L'Ajuntament de Cardedeu vol manifestar el més sincer condol a familiars i amics de les víctimes de l'atemptat de Niça i a tota la població de la ciutat. Així mateix, des del consistori condemnem enèrgicament qualsevol tipus d'acte terrorista i qualsevol argument que vulgui justificar-lo.

Tot i la pena, desencís i dolor que ens provoca aquest fet, no ens adherim formalment a la crida per fer el minut de silenci feta per diverses entitats municipalistes i altres organismes públics. Malauradament hi ha circumstancies gairebé diàries similars a arreu del món a la dels fets de Niça, a les que no hi donem aquest tractament, i que mereixerien la mateixa consideració. Reiterem la nostra solidaritat, portarem el nostre sentiment de forma individual.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: