|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Medi ambient

Dimecres, 12 de novembre de 2014

Concurs "Juga net! Cada cosa al seu lloc" per a infants i joves d'entre 6 i 18 anys

S'hi pot participar del 15 de novembre al 14 de desembre.
Els infants i joves d'entre 6 i 18 anys dels municipis adherits al Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, com és el cas de Cardedeu, poden participar al concurs "JugaNet!cadacosaalseulloc" i guanyar premis molt interessants.

El joc estarà disponible del 15 de novembre al 14 de desembre al web http://juganet-cadacosaalseulloc.cat i també en App mòbil per a dispositius iPhone i Android.

La participació és gratuïta i cada jugador pot participar-hi tantes vegades com vulgui, fins aconseguir la màxima puntuació, que és l'element que li permetrà guanyar un dels premis que s'atorguen en funció de 3 categories corresponents a les següents franges d'edat:
- De 6 a 10 anys
- D'11 a 14 anys
- De 15 a 18 anys

El primer classificat de cada categoria guanyarà una tauleta electrònica marca Apple, model iPad Air Wi-Fi, amb 16GB de capacitat, i el segon classificat s'emportarà una tauleta electrònica, marca Apple, model iPad Mini Wi-Fi, amb 16GB de capacitat. Tots els participants rebran per correu electrònic un diploma de participació amb la puntuació aconseguida.

Els premis es lliuraran en un acte públic el dia 20 de desembre a la seu del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental.

L'objectiu de la campanya, que compta amb el finançament d'Ecoembes i Ecovidrio, se centra en potenciar la participació i implicació de la ciutadania, des d'un àmbit familiar, en la recollida selectiva mitjançant un joc entretingut però amb una funció educativa i de sensibilització.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: