|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dijous, 11 de maig de 2017

Concurs Instagram de l'Espai d'Agroecologia per la Fira de Sant Isidre

Fes fotos de l'Espai d'Agrocologia i penja-les amb l'etiqueta #CardEco17 a la xarxa social Instagram, del 12 al 15 de maig.

BASES DEL CONCURS

L'Ajuntament de Cardedeu estableix, mitjançant les bases que a continuació es relacionen, els punts sobre els quals es regirà el concurs de fotografia "CardEco17" a la xarxa social Instagram.

Objecte
El concurs de fotografia "CardEco17" consisteix en la publicació de fotografies preses durant la celebració de l'Espai d'Agroecologia i Proximitat de Cardedeu amb l'etiqueta #CardEco17 a la xarxa social Instagram.
A l'hora d'escollir els premis, es valorarà:
• L'adequació als valors de l'agroecologia (pagesia, alimentació saludable i sostenibilitat)
• Experiències vinculades a l'espai agroecologia
• La qualitat d'imatge instantània i caçada al moment
• La qualitat de la imatge presentada
• L'originalitat la imatge presentada

Durada del concurs
El concurs s'iniciarà el divendres 12 de maig i acabarà el dilluns 15 de maig. Quan acabi la Fira es tancarà l'accés al concurs i les fotografies etiquetades amb el tag #CardEco17 no entraran a concurs. El concurs podrà quedar desert.

Forma de participació
La convocatòria i les bases d'aquest concurs es publicaran a la pàgina web de la Fira de Sant Isidre (firadesantisidre.cardedeu.cat) i a la pàgina web de l'Ajuntament de Cardedeu (www.cardedeu.cat).

Per a participar en el concurs s'haurà de tenir un compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d'aquesta xarxa (http://instagram.com/legal/terms/)
Les persones participants hauran de:
• Realitzar una, o més, fotografies de l'activitat i celebració de l'Espai d'Agroecologia i Proximitat.
• Posar un títol a la fotografia.
• Etiquetar la fotografia amb el tag #CardEco17 sense perjudici d'altres etiquetes que l'autor de la fotografia vulgui incloure.
• Publicar la foto a la xarxa Instagram, mitjançant el seu usuari.
No existeix limitació a la quantitat de fotografies per participant.
L'Ajuntament de Cardedeu podrà pujar, durant el concurs, a la pàgina de la Fira de Sant Isidre i a les xarxes socials pròpies, les fotografies que cregui oportunes per a promoure'l.
Les fotografies guanyadores s'exposaran al comerç col·laborador Fotoclic (Carrer de Baix, 10)

Característiques de les fotografies
L'enviament d'imatges al concurs implica la confirmació respecte a cada imatge que:
• Va ser feta a Cardedeu i l'Espai d'Agroecologia i Proximitat de l'any 2017.
• Va ser feta per la persona participant i és una obra original seva.
• No té cap contingut ni material obscè, sexista, violent, ofensiu, incendiari o difamatori.
• L'organització tindrà la facultat de rebutjar les fotografies i missatges que incompleixin les característiques anteriors, o que puguin ser ofensives contra persones, entitats o institucions.
• L'organització queda exonerada, no fent-se responsable, respecte a l'incompliment del participant de qualsevol garantia en matèria de drets de la propietat intel·lectual, industrial o d'imatge, així com qualsevol responsabilitat que pogués derivar del compliment defectuós o incompliment per part dels participants del concurs de les bases presents.

Premis
S'estableixen tres premis:
• 1r premi: Àpat per dues persones a la cafeteria-restaurant Vitamina't (vitaminat.cat)
• 2n premi: Taller d'elaboració de pa a l'Escola Esbioesfera (esbioesfera.cat)
• 3r premi: Cistella d'aliments ecològics de la botiga Rosaplè (rosaple.cat)
Les fotografies premiades es publicaran al web de la Fira de Sant Isidre i s'exposaran a la botiga Fotoclic. Els premis es podran recollir al CSETC a partir del dilluns 22 de maig.

Condicions de participació
Podran participar en el concurs fotogràfic totes aquelles persones físiques a partir de 13 anys que no hagin estat implicades en la definició i/o preparació d'aquest concurs.
L'enviament d'una imatge al concurs no ha d'infringir els drets de reproducció ni cap altre dret de tercers.

Acceptació de les bases
La participació en el concurs suposa l'acceptació íntegra de totes les bases, així com la submissió expressa a les decisions interpretatives que en realitzi el Jurat.

Comitè organitzador i jurat
Els membres del jurat ha estat seleccionats conjuntament pels organitzadors i col·laboradors. El Jurat està format per Ares Molins (fotògrafa professional), Lluïsa Ortega (Fotoclic), Núria Hernàndez (regidora de Desenvolupament Local) i Yago Calbet (Dinamitzador agroecològic).
Les decisions preses per aquest Jurat seran inapel·lables.

Selecció de propostes guanyadores
El llistat de persones guanyadores es publicarà als webs i perfils de xarxes socials de l'Ajuntament de Cardedeu, la Fira de Sant Isidre i el CSETC.

Propietat intel·lectual i industrial
El participants cedeixen expressament a l'Ajuntament de Cardedeu, sense exclusivitat i sense limitació temporal, el permís d'explotació de les propostes que s'hagin presentat en el concurs, de conformitat amb la vigent llei de propietat intel·lectual, inclosa la seva explotació a la xarxa d'Internet, amb finalitats promocionals, comercials i/o publicitàries o d'anàloga naturalesa pròpies de l'Ajuntament de Cardedeu.

Dret d'imatge i menors i d'edat
Les imatges premiades no podran mostrar els rostres de persones menors d'edat, a no ser que es compti amb la corresponent autorització signada.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: