|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Serveis

Dilluns, 25 de març de 2013

Concesionaria Barcelonesa és la nova empresa de neteja viària de Cardedeu

L'empresa estrena maquinària i imatge amb el lema "Cuidem Cardedeu".
La nova empresa de neteja viària de Cardedeu és Concesionaria Barcelonesa S. L. L'empresa compta am bnova maquinària, que consisteix en dues escombradores RAVO, 1 pòrter elèctric de 3 m³, 1 camió de caixa oberta basculant amb grua i equip d'hidropressió, 1 camió de baldeig (neteja amb aigua), 1 pala voltejadora per buidar les escombradores i traspassar a la compactadora, 4 carros de neteja viària, 2 bufadors i 2 desbrossadores.

Tota la maquinària està logotipada amb la nova imatge, amb el lema "Cuidem Cardedeu". El logo incorpora una flor de card, que forma part de l'escut del municipi i és símbol identitari de Cardedeu. Les dues paraules ("cuidem" i "Cardedeu") són de color blau i verd; el blau per l'escut i el verd per evocar la natura, el medi ambient i la sostenibilitat.

En total, hi ha 10 persones a jornada completa i una persona a mitja jornada treballant en la neteja viària del municipi. A més, amb la nova empresa, hi ha un reforç del servei de neteja a les tardes.

L'empresa es va presentar en un acte on hi va participar l'alcaldessa, Calamanda Vila, el regidor de Via pública, obres i serveis, Joan Pinós, representants de l'empresa concessionària i tècnics municipals.

L'empresa Concesionaria Barcelonesa S. L. s'encarrega de la neteja viària de Cardedeu des de l'1 de febrer de 2013.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: