|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dijous, 6 d'abril de 2017

Comunicat sobre el futur de l'aparcament de sorra del pavelló

El PAM preveu consolidar-lo i pavimentar-lo en un futur.
Amb motiu dels rumors que circulen pel municipi i per les xarxes socials en relació al futur de l'aparcament municipal de la zona esportiva (pàrquing de sorra del pavelló), l'Ajuntament de Cardedeu vol aclarir que són informacions infundades.

El Pla d'Actuació Municipal (PAM) preveu consolidar aquest aparcament i, de fet, ja s'han fet diferents memòries i avantprojectes per tal de pavimentar-lo en un futur. Aparcaments com aquest i com el que s'ha fet recentment al barri de Can Serra són importants per un model de mobilitat sostenible i segur, ja que eviten que els cotxes entrin dins el barri, i permeten pacificar els carrers més veïnals i comercials, i a la vegada garanteixen aparcament concentrat, no dispers, i a prop de zones d'equipaments i dels eixos comercials.

Per tant, no és cert que hi hagi la previsió d'eliminar aquest aparcament. Tot al contrari, consolidar-lo forma part del PAM i de l'Estudi de Mobilitat Urbana. Facilitar aquestes bosses d'aparcament és la manera de seguir guanyant altres espais per l'accessibilitat a peu i per fer dels carrers espais més amables i dedicats a les persones i, sobretot, als nens i a les nenes de Cardedeu.
Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: