|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dimecres, 13 d'octubre de 2010

Es reprenen totes les classes al CEIP Germans Corbella

Les classes es reprendran aquest mateix dijous amb normalitat un cop reparats els desperfectes causats pel temporal d'aigua i vent d'aquests últims dies.
Un cop fetes les inspeccions i reparacions oportunes a l'edifici del CEIP Corbella afectat pel temporal d'aquests últims dies, l'Ajuntament de Cardedeu i la direcció de l'escola consideren que les aules estan en condicions per acollir amb normalitat les classes de P3, P4 i P5 a partir d'aquest mateix dijous.

Les actuacions que resten pendents no es podran fer fins que les parets s'hagin assecat definitivament, però això no hauria d'alterar l'activitat lectiva del centre. També s'ha garantit que les instal·lacions elèctriques funcionin correctament i que no hi hagi cap mena de risc pels alumnes.
Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: