|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dijous, 12 de novembre de 2009

Comunicat de l'Ajuntament de Cardedeu sobre la imputació de Genís Carbó en el cas 'Pretòria'

Davant la imputació de Genís Carbó en el cas 'Pretòria' que investiga el jutge Garzón, l'Ajuntament de Cardedeu vol manifestar el següent:

• Els fets que s'imputen a Carbó es van produir l'any 2004 a Sant Andreu de Llavaneres.

• Genís Carbó ha estat treballant per l'Ajuntament de Cardedeu entre el 10 de gener del 2008 i el 4 de novembre del 2009 en qualitat de Assessor Tècnic dels Serveis Tècnics amb una retribució de 29.284 euros bruts anuals.

• Durant aquest temps, Genís Carbó ha fixat les bases dels projectes que li ha encarregat el Govern Municipal i que estan recollits tant en el Pla d'Acció Municipal com en els programes electorals dels partits que donen suport al Govern.

• El Govern no té cap dubte del rigor i la legalitat amb el que s'han treballat aquests projectes. No obstant, tots ells estan en una fase molt incipient i de gestió interna i no té cap inconvenient en revisar-los les vegades que facin falta per esvair qualsevol ombra de dubte. En aquest sentit el Govern ha convocat per la setmana que ve una Comissió de Treball de l'Àrea d'Urbanisme amb tots els grups municipals per donar els màxims detalls dels projectes que portava Genís Carbó. També posa la documentació a disposició de qualsevol persona del municipi que la vulgui consultar.

• Finalment, i ateses les últimes novetats i tot i entendre que la presumpció d'innocència ha de prevaldre fins que la Justícia hagi pogut demostrar els fets que se li imputen, aquest equip de Govern renuncia a una futura reincorporació de Genís Carbó a l'Ajuntament de Cardedeu.

 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: