|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dilluns, 22 de febrer de 2016

Comunicat conjunt de l'Ajuntament de Cardedeu i de les escoles Dolors Granés, Germans Corbella, el Mil·lenari, les Aigües i can Manent

Per la decisió del Departament d'Ensenyament de suprimir un grup de P3 pel curs 2016-2017.
El director dels Serveis Territorials Maresme-Vallès Oriental, comunica a l'Alcalde, a la Regidora d'Educació i a les cinc direccions de les escoles de Cardedeu, la decisió de suprimir, degut a la davallada de naixements del nostre municipi, un grup de P3 pel proper curs 16-17.

Aquesta decisió farà que l'oferta de P3, que fins ara era de 10 grups, quedi reduïda a 9. Fa dos cursos ja es va aplicar aquesta mateixa mesura. I segons ens han informat s'anirà repetint als propers cursos, essent possible que fins i tot, en algun curs, s'hagi de tancar més d'un grup.

Davant d'aquesta situació, volem manifestar la nostra satisfacció per la labor que es fa a les 5 escoles del municipi a favor de l'escola pública i el nostre reconeixement a tots els equips docents i tot el personal, que treballa per mantenir la qualitat de l'educació a Cardedeu.

Estem absolutament convençuts i convençudes que l'ensenyament públic és un pilar fonamental en una societat democràtica i que cal defensar-lo col·lectivament i amb fermesa.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: