|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Esport

Dimarts, 4 de maig de 2010

Comencen les obres per fer un nou accés al Patronat d'Esports

Aquesta setmana comencen les obres per crear un nou accés al Patronat Municipal d'Esports. L'actuació consisteix en obrir una entrada per l'avinguda Jaume Campmajor amb l'objectiu de millorar la seguretat dels usuaris de les instal·lacions esportives, ja que l'accés actual pel carrer Llinars és molt reduït i concentra una densitat de circulació elevada.

Per tal de fer el nou accés, s'enderrocarà el mur que toca a la vorera de l'avinguda Jaume Campmajor. En aquesta primera fase de les obres, que s'allargarà durant aproximadament dues setmanes, hi haurà les afectacions següents:

  • Les places d'aparcament de vehicles de davant el mur quedaran inhabilitades en aquesta fase de les obres (una desena de places).
  • La vorera quedarà tallada, per tant els vianants hauran de creuar l'avinguda pel pas de davant de l'escola Can Manent i tornar a creuar pel pas de davant el Centre de dia les Teixidores

Les obres estan finançades per FEOSL i tenen un cost de 406.494 euros.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: