|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Divendres, 22 de març de 2013

Comencen les obres per asfaltar l'avinguda del Ferrocarril, la zona sud de l'estació de tren

El vial estarà tallat al trànsit de vehicles i persones, no s'hi podrà aparcar i no s'hi podrà accedir des de l'estació.
El tram no asfaltat de l'avinguda del Ferrocarril, entre el camí de la Serreta i la baixada de la riera de Vallforners, s'asfaltarà a partir de la setmana vinent. D'aquesta manera, l'aparcament sud de l'estació de tren quedarà totalment asfaltat.

És previst que les obres comencin el dilluns 25 de març i s'allarguin tres setmanes aproximadament. L'asfaltatge implicarà les afectacions següents:

  • L'avinguda estarà tallada al trànsit de vehicles i persones en ambdós sentits
  • No es podrà aparcar a tot el tram d'obres
  • L'accés sud de l'estació estarà tallat. Els usuaris hauran de sortir pel vestíbul principal de l'estació o bé utilitzar el pas soterrat del carrer Montseny si es va direcció al Poble Sec.

Les obres no suposen cap cost per l'Ajuntament, ja que és una condició de la llicència de reposició de la rasa per portar electricitat a la nova subestació elèctrica d'Adif. Les obres es completaran amb la instal·lació de nou enllumenat a tot el vial a càrrec del pressupost municipal.

L'actuació resoldrà una petició històrica de veïns, usuaris de l'estació del tren i del mateix Ajuntament.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: