|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dimarts, 11 de juny de 2013

Comencen les obres d'urbanització de la Diagonal Fiveller i de la plaça Marc Viader

Entre el 18 i el 21 de juny s'iniciaran els treballs de la primera fase, el tram sud de la Diagonal Fiveller.
Les obres per transformar la Diagonal Fiveller i la plaça Marc Viader en vies de plataforma única i de prioritat per a vianants començaran entre el 18 i el 21 de juny. La urbanització d'aquests vials transformarà la fisonomia del centre, seguint el model d'altres carrers propers com el de Sant Antoni. Amb aquesta actuació, es reduirà també la velocitat de circulació dels vehicles, augmentant la seguretat dels vianants.

El projecte s'executarà en tres fases i s'allargarà uns sis mesos aproximadament. En la primera fase, que és previst que duri uns tres mesos, es treballarà al tram sud de la Diagonal Fiveller, entre l'avinguda del Rei en Jaume i fins a la meitat de la plaça Marc Viader. En la segona fase es treballarà al tram nord de la Diagonal Fiveller, entre la plaça d'Anselm Clavé i la meitat de la plaça Marc Viader; i, en la tercera, es pavimentarà la plaça Marc Viader. Les obres tenen un cost de 677.504,50 euros i estan finançades al 100% per la Diputació de Barcelona.

Les obres tindran diverses afectacions, que variaran en funció del tram on es treballi. La primera fase tindrà les afectacions següents:

  • El carrer Sant Antoni canviarà de sentit de circulació, passant a ser direcció nord.
  • El carrer Pau Gesa canviarà de sentit de circulació entre Sant Antoni i la plaça Marc Viader
  • El carrer Sant Josep quedarà tallat a l'alçada de la Diagonal Fiveller i tindrà doble sentit de circulació només accessible per a veïns.
  • No es podrà aparcar al carrer Sant Josep i al carrer Sant Antoni, entre l'av. del Rei en Jaume i Pau Gesa.
  • Eliminació de l'àrea de contenidors situada a la plaça Marc Viader.
  • Els contenidors del carrer Sant Josep cantonada Diagonal Fiveller es desplaçaran a l'av. del Rei en Jaume.
  • Desplaçament provisional de la parada del bus interurbà ubicada actualment a l'av. del Rei en Jaume amb Diagonal Fivaller cap a l'av. del Rei en Jaume, 81-87.
  • El quiosc de l'ONCE de la plaça Marc Viader es desplaçarà provisionalment a l'av. del Rei en Jaume 87.

A més, durant tot el període d'obres, les parades del mercat del dilluns que actualment estan a la Diagonal Fiveller es desplaçaran al carrer Lluís Llibre, entre els carrers Cervantes i Sant Ramon, i en alguns espais buits dins l'àmbit del mercat.

L'Ajuntament va convocar, a finals de maig, una reunió informativa adreçada als veïns per explicar-los els detalls del projecte i les afectacions que comportaran les obres, on hi van assistir unes 150 persones.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: