|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Dijous, 24 de setembre de 2015

Comencen les obres de renovació de la xarxa de sanejament del passeig Colom

L'actuació resoldrà les inundacions del carrer en episodis de pluges, i solucionarà les afectacions que fa anys pateix el veïnat.
Aquesta setmana comencen les obres de renovació de la xarxa de sanejament del passeig Colom, una actuació que resoldrà el problema d'inundacions d'aigües fecals que pateixen els veïns d'aquest carrer en episodis de pluges. En concret, s'unificaran els dos col·lectors actuals en un de sol al llarg de gairebé tot el passeig Colom, en el tram entre el carrer Emili Vendrell i el carrer Mogent.

És previst que les obres comencin el 25 de setembre, s'allargaran aproximadament 5 mesos, i s'executaran per fases, començant per la part sud. Durant aquest temps, el passeig Colom quedarà tallat al trànsit segons el tram on es treballi, tot i que les voreres estaran sempre habilitades per al pas de vianants. Els carrers que hi desemboquen també seran un cul de sac en funció de la fase d'obra, i durant alguns dies s'afectaran els passos habituals sobre el Torrent Llibre cap a la banda est. Els guals quedaran afectats, tot i que es donarà accés al veïnat sempre que tècnicament sigui possible.

L'evolució d'aquestes obres es pot seguir a través d'aquest web, des d'on s'informarà puntualment de les afectacions en cada fase de l'obra.

L'actuació té un pressupost de 790.000 euros, dels quals 446.000 estan finançats per l'ACA i la resta, 344.000 euros, amb una subvenció del 90% del Consorci per a la Defensa de la conca del Riu Besòs i el 10% restant amb pressupost municipal.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: