|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Divendres, 21 de juny de 2013

Comencen les obres de millora de la carretera de Cànoves

El dimarts 25 de juny s'iniciaran els treballs d'adequació dels itineraris alternatius.
Les obres de millora integral de la carretera de Cànoves (BV-5108) comencen el dimarts 25 de juny amb l'adequació dels camins que faran d'itineraris alternatius. És previst que, durant dues setmanes, es faci l'aglomerat d'aquests camins per fer els desviaments provisionals previstos al projecte.

Els vehicles sentit Cànoves-Cardedeu circularan durant tota l'obra per la carretera actual. El sentit Cardedeu-Cànoves circularà pels camins paral·lels a la carretera, a excepció del tram sud (des de la plaça de la Porta Oberta fins el primer camí Can Masip/Can Cuiàs), on ambdós sentits circularan per la carretera. Un cop finalitzada l'obra els camins es deixaran en el seu estat actual.

La remodelació total de la carretera de Cànoves inclou el tram comprès entre la rotonda de la plaça de la Porta Oberta de Cardedeu i la intersecció amb la carretera de Cànoves a Sant Antoni de Vilamajor (BP-5107). El projecte contempla l'ampliació de la calçada amb 2 carrils de 3 metres i vorals d'1 metre, i la construcció de quatre rotondes que faran reduir la velocitat dels vehicles i permetran millorar la fluïdesa i seguretat d'una zona molt transitada per vehicles agrícoles. Les quatre rotondes es faran a les interseccions que donen accés a les urbanitzacions de les Pungoles, ca l'Esmandia, can Miret i al punt on es troba amb la carretera de Cànoves a Sant Antoni de Vilamajor.

El projecte contempla també la millora dels revolts per fer-los més segurs, l'adequació i millora de la senyalització i de les proteccions, i la integració ambiental.

Les obres, a càrrec de la Diputació de Barcelona, tenen un pressupost de 2.512.001,89 euros, i és previst que durin uns 12 mesos.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: