|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Dijous, 5 de setembre de 2013

Comencen les obres de la nova rotonda del Poble Sec

Millorarà la fluïdesa del trànsit i la seguretat per entrar al polígon Sud.
El dilluns 9 de setembre començaran les obres de construcció d'una rotonda a la carretera de Dosrius, a l'alçada del carrer Isaac Albéniz.

Amb la nova rotonda, es millorarà la fluïdesa del trànsit i la seguretat a la part sud del Poble Sec, en especial el gir dels vehicles que accedeixen al Polígon Industrial Sud. Es tracta d'una actuació inclosa en el pla de millora dels accessos al municipi. La construcció no té cap cost per l'Ajuntament, ja que serà finançada per les empreses Mercadona, que està construint un supermercat molt a prop, i BP, propietària de la nova benzinera.

Les obres, que duraran aproximadament 2 mesos, comporten canvis en la circulació de vehicles:

• El tram del carrer Pins Rosés comprès entre Isaac Albéniz i Pep Ventura serà ara de doble sentit de circulació.
• No es podrà accedir a la carretera de Dosrius des del carrer Isaac Albéniz.
• S'eliminaran les pilones situades a la carretera de Dosrius cantonada amb Pep Ventura per accedir a la carretera des del carrer Pins Rosés.

A més, properament s'instal·larà un nou semàfor a la carretera de Dosrius, a l'alçada del carrer Rifanyes, una actuació que també està condicionada a la llicència d'instal·lació del nou supermercat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: