|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Divendres, 4 de novembre de 2011

Comença l'esporga d'arbres de Cardedeu

Es començarà pels carrers on hi ha moreres, i dels barris menys cèntrics fins arribar al centre de la vila.
L'esporga de l'arbrat viari de Cardedeu comença el dilluns 7 de novembre. Les primeres actuacions es faran a les moreres de l'avinguda Vilamajor. A continuació, es treballarà en aquells carrers on es col·locarà la il·luminació de Nadal: a Dr. Klein (entre av. Àngel Guimerà i ctra. de Cànoves), doctor Ferran, Sant Antoni, plaça de l'Església, plaça de les Flors de Maig, plaça Anselm Clavé i la plaça Joan Alsina.

A les moreres s'hi farà una poda de brocada. Aquest tipus d'esporga anual es fa en els arbres la fruita dels quals és molesta per als vianants. S'evita així la fructificació, que només es dóna en branques de més d'un any. A l'avinguda Vilamajor també hi ha oms als quals se'ls farà una poda de refaldat, que consisteix en l'aixecament de la capçada eliminant totes les branques que resultin massa baixes i que interfereixin el pas per sota seu.

La campanya d'esporga durarà quatre mesos. L'espai públic urbà de Cardedeu compta amb uns 2.500 arbres, sent un dels municipis amb més arbres per habitant. D'aquests, cada any se'n poden uns 1.800, principalment arbres d'alineació urbana o elements molt propers a les façanes dels edificis.
Més Informació
Enllaç Medi ambient Cardedeu

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: