|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dilluns, 25 d'abril de 2016

Comença l'"Endevina-la!" amb comerços de Cardedeu

34 establiments comercials participen al joc de llengua que s'allargarà fins el 31 de maig. Les persones guanyadores s'emportaran vals de compra de diferents imports.
El joc lingüístic Endevina-la! pretén promoure l'ús de la llengua catalana al comerç d'una manera lúdica, engrescadora i que propiciï que la gent s'acosti als establiments comercials per participar en un joc de llengua. El concurs consisteix a trobar l'expressió o la frase que s'amaga darrere d'uns jeroglífics. Està organitzat per l'Oficina de Català de Cardedeu i les regidories de Desenvolupament Econòmic Local i de Cultura de l'Ajuntament, amb la col·laboració de la UBC i d'Òmnium Cultural, i la complicitat de les botigues participants.

A l'Endevina-la! hi participen 34 comerços de Cardedeu. Fins al 31 de maig cada establiment tindrà en un lloc visible un cartell amb un dels jeroglífics del concurs i les butlletes corresponents perquè els clients les emplenin amb la solució corresponent. El divendres 10 de juny, a les 12 del migdia, al Mercat Municipal, es farà el sorteig públic de les butlletes encertants. Hi haurà 3 premis, que consistiran en 3 vals de diferents imports: un a sortejar entre els menors de 16 anys (30 €), un altre entre els adults encertants (50 €) i un altre entre els que hagin encertat més jeroglífics (60 €). I el 18 de juny, a les 7 de la tarda, es farà el lliurament de premis en el marc de l'activitat "Botigues al carrer" del carrer de la Mare de Déu del Pilar.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: