|  Mida text
Inici Imatge decorativa └mbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informaciˇ municipal Imatge decorativa Serveis i trÓmits Imatge decorativa Oferta p˙blica Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

NotÝcies Mobilitat

Divendres, 18 de setembre de 2009

Comenša la vigilÓncia de la zona vermella de Cardedeu

A partir del proper dilluns 21 de setembre la zona vermella de Cardedeu serÓ vigilada per una empresa que en controlarÓ el correcte funcionament.
Tot i així, no serà fins el 13 d'octubre que es començarà a sancionar l'incompliment de la normativa. Fins a aquesta data, els vigilants de la zona vermella, que aniran uniformats amb vestuari d'alta visibilitat de color taronja, deixaran avisos informatius als vehicles que incompleixin algun dels supòsits sancionables: superar el límit d'estacionament permès, no indicar l'hora d'arribada, col'locar defectuosament el document de control horari o canviar-lo sense moure el vehicle, i ocupar més d'una plaça d'estacionament.

A partir del 13 d'octubre també funcionaran dues màquines per anul·lar les multes, que es podran cancel·lar dins les dues hores següents a la sanció a canvi del pagament de 5 euros. Hi haurà una màquina prop del mercat municipal i una altra davant de la biblioteca, al carrer Dr. Klein. L'objectiu de la zona vermella és afavorir la rotació de vehicles per estimular les compres als dos eixos comercials, i garantir que cada plaça d'aparcament sigui aprofitada pel màxim de cotxes possible.

L'horari de vigilància de zona vermella és de 9 a 13.30 h i de 16.30 a 20.30 h, i cal indicar l'hora d'arribada. El límit d'estacionament permès és d'1 hora i mitja, excepte les places de l'avinguda Jaume Campmajor i de Mestre Alexandri, on s'hi pot aparcar durant 3 hores. L'Ajuntament ha editat nous rellotges horaris que es poden aconseguir gratuïtament a les oficines de l'Ajuntament o a les dependències de la Policia Local. Els veïns afectats per la zona vermella, en concret els que els seus habitatges limitin amb el tram pintat de vermell, disposaran d'una hora més al matí i una altra al vespre sense obligacions horàries pels seus vehicles.

Adreces i telŔfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la colĚlaboraciˇ de: