|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dilluns, 30 de març de 2009

Comença la reforma de la sala polivalent de la Tèxtil Rase

Aquest mes han començat les obres de rehabilitació i reforma de la sala dels pilars de la Tèxtil Rase per convertir-la en un espai polivalent.

Es tracta de la nau situada a l'est del complex industrial, una gran sala de més de 600 m² que permetrà acollir activitats de petit i mitjà format, i que resoldrà les necessitats d'un espai gran i tancat al municipi utilitzable en cas de pluja. A més, la sala es podrà dividir en tres espais independents a través de parets separadores corredisses, i per tant s'hi podran celebrar diferents actes a la vegada, cosa que farà augmentar-ne la polivalència. Entre d'altres, s'hi podrien celebrar la festa de Cap d'Any, la Mostra d'Entitats, i activitats de tot tipus, com ara exposicions, tallers, representacions, concerts, balls o exhibicions, tant les municipals com les organitzades per les entitats de Cardedeu.

La reforma de la sala consisteix en el condicionament de tot l'espai actual per insonoritzar-lo, en la renovació de la coberta deixant al descobert la instal·lació industrial original, en l'obertura de noves portes per incrementar els accessos i fer sortides d'emergència, en el canvi de les instal·lacions elèctriques i de climatització, en la col·locació d'un escenari i en la substitució de les finestres exteriors. La sala tindrà banys nous, un vestíbul, sales per a neteja i instal·lacions i un magatzem.

És previst que les obres durin vuit mesos i estan finançades pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), pel Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC), per la Diputació de Barcelona i per l'Ajuntament de Cardedeu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: