|  Mida text
Inici Imatge decorativa └mbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informaciˇ municipal Imatge decorativa Serveis i trÓmits Imatge decorativa Oferta p˙blica Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

NotÝcies Urbanisme

Dimarts, 22 d'octubre de 2013

Comenša la fase 3 de les obres de la Diagonal Fiveller i la plaša Marc Viader

Del 22 d'octubre i durant unes 6 setmanes.
El dimarts 22 d'octubre començarà la tercera i última fase de les obres d'urbanització de la Diagonal Fiveller i la plaça Marc Viader. Aquesta fase consisteix en la pavimentació de la plaça, i per tant, no es permetrà el trànsit de vehicles. El pas de vianants es garantirà sempre que sigui possible.

La pavimentació de la plaça Marc Viader comportarà altres afectacions:

• El tram del carrer Pau Gesa comprès entre el carrer Sant Antoni i la plaça Marc Viader quedarà sense sortida, amb accés únic des de Sant Antoni.
• El tram del carrer Pere Mercader comprès entre el carrer Montseny i la plaça Marc Viader també quedarà sense sortida, amb accés únic des del carrer Montseny.
• No es podrà aparcar al tram de Pere Mercader comprès entre Montseny i la plaça.

Aquestes afectacions duraran entre 4 i 6 setmanes.

Recordem que hi ha una zona habilitada per a càrrega i descàrrega al carrer Sant Antoni, entre el carrer Pau Gesa i la plaça d'Anselm Clavé.

Adreces i telŔfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la colĚlaboraciˇ de: