|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Habitatge

Dimarts, 21 de desembre de 2010

Comença el termini per sol·licitar un dels 22 pisos amb protecció oficial de Cardedeu

Un centenar de persones van assistir ahir a la sessió informativa sobre els 22 habitatges protegits de Cardedeu que s'adjudicaran l'any 2011.
Durant l'acte, es van explicar les característiques dels pisos, així com els requisits per optar-hi, el procés per presentar sol•licituds i el sistema d'adjudicació.

Els 22 pisos estan situats a la rambla d'Ernest Lluch i s'adjudicaran exclusivament en règim de lloguer a través de sorteig entre les persones que els hagin sol•licitat. Hi poden optar tots els ciutadans de Cardedeu majors d'edat. Les persones interessades en optar a un dels 22 habitatges han de presentar la sol•licitud del 20 de desembre al 28 de gener de 2011 a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i dimarts i dijous de 17 a 19.30 h.
Podeu consultar tota la informació i descarregar-vos el model de sol•licitud al destacat situat a la pàgina principal de www.cardedeu.cat.
Els 22 habitatges amb protecció oficial estan promoguts per l'Institut Català del Sòl de la Generalitat, amb terrenys cedits per l'Ajuntament de Cardedeu a la Rambla d'Ernest Lluch, núm. 5, a la zona del Torrent Llibre.
L'acte d'ahir va comportar també l'estrena de la nova sala polivalent de la Tèxtil Rase, un gran espai cobert, insonoritzat i climatitzat on s'hi poden fer tot tipus d'activitats. Les obres de la sala han estan finançades pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), pel Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC), per la Diputació de Barcelona i per l'Ajuntament de Cardedeu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: