|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Salut

Dimecres, 18 d'octubre de 2017

Comença el programa Passejades per la Gent Gran

Una sortida setmanal, cada dimecres al matí, pels rodals de Cardedeu per promocionar la salut, l'activitat física regular i l'envelliment actiu.

Avui comença una nova edició del programa de Passejades per la Gent Gran adreçat a persones majors de 60 anys. Es tracta d'una sortida setmanal pels rodals de Cardedeu d'entre una hora i mitja i dues de durada. Són recorreguts d'entre 5 i 8 kilòmetres majoritàriament per camins amples, plans i amb un ferm força llis. El programa és gratuït i les inscripcions estan obertes. Les persones interessades s'han d'adreçar al pavelló d'esports o bé al CAP.

Les sortides comencen avui i s'allargaran fins al mes de juny, cada dimecres a les 9.15 h del matí. El punt d'inici i de final és el pavelló d'esports. El grup sempre va acompanyat, com a mínim, per un monitor o monitora del pavelló i, esporàdicament, per personal sanitari del centre d'atenció primària.

Els objectius del programa de Passejades per la Gent Gran són la promoció de la salut, l'activitat física o l'exercici físic regular per contribuir a l'esperança i la qualitat de vida de la població, així com la socialització, la prevenció de la soledat i la promoció d'un envelliment actiu.

En l'edició de l'any passat del programa Passejades per la Gent Gran es van fer un total de 33 passejades entre octubre de 2016 i juny de 2017.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: