|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dijous, 10 de novembre de 2016

Comença el primer torn de pràctiques del projecte Fein@jove del sector agropecuari

L'alumnat participant ha començat les pràctiques treballant en equips de cinc persones a la Fundació Viver de Bell-lloc, a l'hípica Can Tramp i a la granja Can Roger.
Després d'unes primeres setmanes en que s'ha presentat el curs, han explorat els seus interessos i els objectius professionals i s'ha potenciat el treball en grup, han començat una nova etapa on les seves competències es posen en marxa en un entorn professional. La cura del cavall i els seus espais o el cultiu d'agricultura ecològica són algunes de les responsabilitats que estan desenvolupant des del primer dia de pràctiques amb l'ajut de les empreses col·laboradores: la Fundació Viver de Bell-lloc, l'hípica Can Tramp i la granja Can Roger, totes tres de Cardedeu.

A més de les sessions d'aula, les noies i nois participants han tingut ocasió de visitar l'exposició "Controles?", organitzada per la Diputació de Barcelona i per l'Àrea de Salut de l'Ajuntament. També han fet una primera visita a les empreses de pràctiques per fer-se a la idea del que ara ja forma part del seu dia a dia.

Encara hi ha alguna plaça lliure al Fein@jove. És un projecte dinàmic, i fins al juny l'alumnat es pot incorporar, així com deixar-lo si han trobat una feina o una altra formació de més interès. Per a més informació de les places lliures cal adreçar-se a la Mongia, al telèfon 93 841 88 14 o al correu electrònic lamongia@cardedeu.cat.

El projecte Fein@jove va dirigit a joves d'entre 17 i 30 anys que per la seva trajectòria acadèmica i les seves característiques personals i/o familiars es troben amb especials dificultats d'inserció laboral i/o acadèmica. L'objectiu principal és treure de la inactivitat a joves que per diferents motius han perdut tota motivació i objectiu de futur.
Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: