|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dijous, 15 de març de 2007

Comença el període de prohibició per fer foc al bosc

Des del 15 de març al 15 d'octubre no es pot fer foc als terrenys forestals. El Departament de Medi Ambient i Habitatge ha iniciat el període de prohibició de fer foc al bosc.
Aquesta prohibició, recollida en el Decret 64/1995, té com a objectiu establir una sèrie de mesures per prevenir els incendis forestals.

En els terrenys forestals, siguin o no poblats d'espècies arbòries i a la franja de 500 metres que els envolta, no s'hi pot encendre foc per a qualsevol tipus d'activitat sigui quina sigui la seva finalitat. Especialment no s'hi poden cremar rostolls, marges i restes d'aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria. No s'hi poden fer focs d'esbarjo ni derivats d'activitats relacionades amb l'apicultura.

Dins les àrees recreatives i d'acampada i en parcel·les de les urbanitzacions, queda exclosa la prohibició de fer-hi foc quan s'utilitzin barbacoes d'obra amb mataguspires.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: