|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dijous, 10 de setembre de 2015

Comença el curs amb 4.061 alumnes matriculats als centres educatius de Cardedeu

Les vacances d'estiu han servit per adequar els equipaments escolars d'infantil i primària, en els quals s'han invertit 89.000 euros.
El curs escolar 2015-2016 comença dilluns amb 3.701 alumnes matriculats als centres escolars públics de Cardedeu. Del total d'alumnes, 706 són d'Infantil, 1.540 de Primària, 1.038 alumnes d'ESO, 207 joves que fan Batxillerat i 210 matriculats a cicles formatius. A l'oferta privada, al Taller Ginebró, s'incorporaran a les aules 360 alumnes.

Durant els mesos d'estiu s'han fet diverses actuacions de millora i manteniment als centres escolars de Cardedeu. En total, s'hi han destinat prop de 89.000 euros, una xifra que arribarà als 130.000 euros amb les inversions previstes durant les vacances de Nadal de l'alumnat.

Aquest estiu s'ha substituït el terra del gimnàs de l'escola Germans Corbella, i s'ha col·locat paviment en la zona de sorra de l'entrada principal. El menjador té un nou rentamans amb aixeta d'aigua freda i calenta, i s'han reparat les rajoles dels banys d'alumnes i mestres. També s'han substituït persianes velles i s'ha pintat fusteria interior, entre d'altres.

A l'escola Can Manent, s'ha canviat de lloc de la font de primària i s'ha posat un terra de goma davant de la font, a més de fer el manteniment dels sorrals. Pel que fa a l'escola Les Aigües, s'ha pintat l'interior de l'edifici d'infantil i els jocs del pati. També s'ha millorat la canalització de recollida d'aigua del pati d'infantil, s'han reparat les rajoles de la cuina i dels vestidors del gimnàs, i s'ha instal·lat una barana a l'escala exterior i d'accés a la primera planta de la biblioteca.

A l'escola Mil·lenari, s'han pintat passadissos, escales, aules, la cuina i el menjador, i s'han eliminat humitats a aules i lavabos. A més, s'ha instal·lat una barana de protecció a la rampa exterior del gimnàs, s'ha reparat el paviment de la zona d'entrada i s'ha fet un nou sorral al pati. A l'escola Ramon Macip-Dolors Granés, s'ha substituït el parquet de la sala de psicomotricitat i el terra de les aules de P3. També s'han pintat les aules de primària, s'ha canviat la font del pati per una de nova, s'ha pavimentat l'exterior de la zona de la pista i s'han col·locat baranes en rampes i escales.

Quant a les escoles bressols municipals, Can Serra començarà el curs amb una nova tanca exterior, mentre que als Daus s'han fet tasques de manteniment de sorrals.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: