|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Divendres, 9 de setembre de 2016

Comença el curs 2016-2017 amb 4.235 alumnes matriculats als centres educatius de Cardedeu

Les vacances d'estiu han servit per adequar els equipaments escolars d'infantil i primària, en els quals s'hi han invertit 107.271 euros.
El curs escolar 2016-2017 comença dilluns amb 3.839 alumnes matriculats als centres escolars públics de Cardedeu. Del total d'alumnes, 707 són d'Infantil, 1.502 de Primària, 1.106 alumnes d'ESO, 284 joves que fan Batxillerat i 240 matriculats a cicles formatius. A l'oferta privada, al Taller Ginebró, s'incorporaran a les aules 396 alumnes.

Durant els mesos d'estiu s'han fet diverses actuacions de millora i manteniment als centres escolars de Cardedeu, amb un cost total de més de 107.000 euros. En concret, s'ha reformat i ampliat el vestíbul de l'entrada principal de l'escola Germans Corbella, on s'han canviat les portes i la il·luminació, i s'hi ha fet una rampa d'accés. També s'han fet rampes a l'entrada principal del centre per millorar l'accessibilitat de l'alumnat i les seves famílies, i s'ha col·locat una barana doble a la rampa interior. A més, s'ha millorat la sonorització del gimnàs i s'ha substituït la canonada exterior de la xarxa d'aigua per millorar-ne la pressió.

A l'escola Can Manent, la zona de sorra que dóna accés a l'edifici d'infantil s'ha substituït per un paviment de cautxú, i s'ha adequat el terreny del pati per col·locar-hi jocs infantils. A més, s'ha reforçat amb formigó l'espai que separa el mur del camp de futbol de la tanca metàl·lica del centre. A l'escola Ramon Macip-Dolors Granés, s'han canviat les portes dels accessos principals de l'edifici de primària i infantil per adequar-les a la normativa, i s'ha modificat la rampa d'accés de l'edifici d'infantil. També s'ha substituït el parquet de les aules de P4, s'han pintat armaris, baranes i els marcs de les portes, i s'ha adequat un tros de pati per fer-hi un hort.

A l'escola Les Aigües, s'ha canviat el terra de la cuina i s'ha redistribuït l'espai per ampliar la zona d'elaboració dels plats en fred, a més de tasques de pintura a cuina i menjador. A l'aula d'educació especial s'hi ha instal·lat una pica per rentar-se les mans i un fals sostre per millorar-ne la sonorització. Pel que fa a l'escola Mil·lenari, s'han col·locat noves cortines a les aules de primer, segon i sisè. També s'ha impermeabilitzat la coberta plana del laboratori, s'ha pintat el mur exterior del pati per fer-hi un mural, i s'han netejat canals i cobertes.

Quant a les escoles bressol municipals, a Can Serra s'ha substituït una part de la xarxa d'aigua freda, mentre que als Daus s'han pintat les aules i el menjador.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: