|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Participació Ciutadana

Dimecres, 2 de juliol de 2014

Com ha de ser la participació ciutadana a Cardedeu?

Dimarts 8 de juliol es farà una sessió per a la ciutadania per tal que puguin aportar-hi la seva visió.
Hi hauria d'haver Consells Municipals a Cardedeu? Formats per qui? L'Ajuntament hauria de consultar la ciutadania? Sobre quins temes? Què hi falta, als processos participatius?

Aquestes són algunes de les qüestions que es tractaran a la sessió per a la ciutadania el dimarts 8 de juliol, a les 19.30 h, a la Tèxtil Rase. El resultat del debat i les propostes que en sorgeixin serviran per a l'elaboració del Reglament de Govern Obert i Participació, que n'ha d'establir les bases.

A la dreta d'aquestes línies hi trobareu el document amb les preguntes i les propostes de punts del reglament a debatre. En cas de no poder assistir a les sessions, també es poden fer aportacions a través de la OAC o del correu participacio@cardedeu.cat.

A l'apartat de Govern Obert d'aquest web (enllaç a la dreta d'aquestes línies) hi podeu trobar, a més de la proposta a tractar, el calendari d'actuacions del procés d'elaboració del Reglament.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: