|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Esport

Dimarts, 23 de juny de 2015

Club Natació Cardedeu subcampió en la Lliga Catalana d'Interclubs

Pòdium en la categoria DUETS Nivell II.
Diumenge 21 de Juny es va celebrar a Tarragona la 3a i última jornada de la Lliga Catalana d'Interclubs, un campionat on es ponderen les habilitats en l'art de la natació sincronitzada. Els participants són nens i nenes inscrits en clubs de la Federació Catalana de Natació que van a demostrar què saben fer per tal d'aconseguir la victòria.

Un d'aquests clubs és el Club Natació Cardedeu, que per primera vegada ha pujat al pòdium dels guanyadors. Això es gràcies a l'Irina Zarcero i l'Emma Planas, que juntes han aconseguit la segona posició en l'estant de DUETS Nivell II.

Cal mencionar també a la Gina Luján i a la Sílvia Canadès que, tot i participar contra rivals més grans i amb més experiència, van aconseguir la 5a posició en la categoria de DUETS Nivell I.

Els mèrits obtinguts per aquestes joves són una evidència del seu constant esforç i entrenament, que ara quedaran reflectits en la memòria del Club.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: