|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Divendres, 5 de juliol de 2013

Cloenda del projecte Fein@jove d'inserció laboral

El curs es torna a oferir el proper curs 2013/2014.
Aquesta setmana s'ha fet l'acte de cloenda del projecte Fein@jove, un projecte d'orientació, motivació i formació per a joves amb dificultats d'inserció laboral impulsat pel servei de formació municipal amb conveni amb la Fundació Viver de Bell-lloc. L'acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa, Calamanda Vila, Lluïsa Oller, presidenta de la Fundació, Carlos Sopeña, gerent de la Fundació, a més dels alumnes, docents i familiars.

El curs, de 815 hores, ha servit per formar operaris de vivers, jardineria i agricultura ecològica. Han finalitzat el curs 7 alumnes, 2 del quals han trobat feina.

El projecte Fein@jove va dirigit a joves d'entre 17 i 30 anys que per la seva trajectòria acadèmica i les seves característiques personals i/o familiars es troben amb especials dificultats d'inserció laboral i/o acadèmica. El programa es torna a oferir el curs vinent i ja s'ha obert la convocatòria. La preinscripció es pot formalitzar aquest mes de juliol.

Fein@jove consisteix en un itinerari per a la inserció on s'inclou una primera fase de motivació-orientació i una segona fase de formació professionalitzadora (agropecuari). Consisteix en una formació dual, on els alumnes es formen a l'hora que estan en una situació professional real. És una formació on empresa i escola participen de forma coordinada i on els alumnes treballen a dins de l'empresa juntament amb el/la tutor/a. L'objectiu principal del projecte és treure de la inactivitat a joves que per diferents motius han perdut tota motivació i objectiu de futur.

Podeu veure més informació del projecte a l'enllaç situat al costat d'aquestes línies.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: