|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dimecres, 30 d'abril de 2014

Cloenda del projecte Fein@Jove '13

Tres dels joves participants ja han trobat feina.
Aquest dilluns s'ha fet l'acte de cloenda del projecte Fein@jove 2013, un projecte d'orientació, motivació i formació per a joves amb dificultats d'inserció laboral impulsat pels serveis de Formació i Ocupació municipals. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Calamanda Vila, representants de les tres empreses col·laboradores (Viver de Bell-lloc, Can Tramp i La Païssa), a més dels alumnes, docents i familiars.

El curs, de 540 hores, ha servit per formar auxiliars d'operaris del sector agropecuari (agricultura ecològica i jardineria, mosso de quadra i elaboració i transformació de productes alimentaris i precuinats). Han finalitzat la formació 15 joves, tres dels quals ja han trobat feina.

El projecte Fein@jove va dirigit a joves d'entre 17 i 30 anys que per la seva trajectòria acadèmica i les seves característiques personals i/o familiars es troben amb especials dificultats d'inserció laboral i/o acadèmica.

La valoració dels joves participants ha estat molt positiva. S'han implicat en el seu procés d'aprenentatge, han millorat les seves competències transversals i professionals i han mantingut una posició activa en el seu propi procés acadèmic-professional. També per part de les empreses participants hi ha hagut una valoració positiva. Totes elles han traslladat la voluntat de continuar participant en projectes d'aquestes característiques.

La intenció de l'Ajuntament és seguir oferint aquest recurs als joves del territori.

Fein@jove consisteix en un itinerari per a la inserció on s'inclou una primera fase de motivació-orientació i una segona fase de formació professionalitzadora (agropecuari). Consisteix en una formació dual, on els alumnes es formen a l'hora que estan en una situació professional real. És una formació on empresa i escola participen de forma coordinada i on els alumnes treballen a dins de l'empresa juntament amb el/la tutor/a. L'objectiu principal del projecte és treure de la inactivitat a joves que per diferents motius han perdut tota motivació i objectiu de futur.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: