|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Identitat local

Divendres, 23 de gener de 2015

Cicle de xerrades amb cardedeuencs i cardedeuenques que viuen i treballen a l'estranger a través de videoconferències

Conversarem amb Marc Sanjaume i Calvet des de Mont-real el dimecres 28 de gener, a les 16.30 h, al CSETC.
Seguint amb la mateixa filosofia de les xerrades de talent local, l'Ajuntament de Cardedeu ha encetat un cicle de xerrades amb cardedeuencs i cardedeuenques que viuen i treballen a l'estranger amb l'objectiu que ens expliquin la seva experiència, tan laboral com de vida, en un país que no és el seu.

L'acte consta d'una videoconferència que fa l'alcaldessa, Calamanda Vila, des del Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC), amb l'assistència de públic que també pot plantejar preguntes a la persona entrevistada. La conversa és enregistrada i s'emet, posteriorment, per Televisió de Cardedeu.

El dimecres 28 de gener, a les 16.30 h, entrevistarem en Marc Sanjaume i Calvet, que actualment és investigador postdoctoral a la Universitat de Quebec a Montreal. Sanjaume és politòleg, docent i investigador. Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració (2003-2007) i Màster en Ciències Polítiques i Socials (2007-2008) per la Universitat Pompeu Fabra. Doctor per la UPF amb la tesi "Morality and Political Legitimacy in Theories of Secession: a Theoretical and Comparative Analysis". Actualment és investigador postdoctoral a la Universitat de Quebec a Montreal (UQÀM), dins el grup de recerca CRIDAQ (Centre de recherche interdisciplinaire sur la diversité et la démocratie), becat per la CRÉQC i l'Institut d'Estudis Autonòmics. El seu camp de recerca és la teoria política, especialment les teories de la democràcia en relació amb el pluralisme cultural (secessió, autodeterminació, nacionalisme, multiculturalitat).

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: