|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Esport

Dimecres, 20 de setembre de 2017

Celebració del V Open Vila de Cardedeu de Tennis Taula

El diumenge 17 de setembre es va celebrar el V Open Vila de Cardedeu de Tennis Taula. Un total de 36 jugadors de diversos clubs de Catalunya van omplir la sala de joc del Club Tennis Taula Cardedeu, amb bon ambient i elevat nivell de joc.

L'Open A el va guanyar el jugador de Superdivisió Diogo Pinho en una disputada final amb el seu company de club Marc Clotet. El tercer i quart lloc va ser disputat per el jugador de Divisió d'Honor Raul Porta i per el gran jugador veterà Dani Luco (Igualada), amb victòria molt ajustada del jugador de Ripollet.

La final de l'Open B la van disputar el jugador local Dani Carrasco i José Martín, amb victòria del destacat jugador de Martorell. El tercer lloc va ser pel jugador del CTT Tona Juanjo Cortés, després de guanyar al jugador local Joan Gutiérrez.

Classificacions:
- Open "A": 1r Diogo Pinho (CER L'Escala), 2n Marc Clotet (CER L'Escala), 3r Raul Porta (CTT Ripollet), 4t Dani Luco (CPP Igualada)
- Open "B": 1r José Martín (Independent), 2n Dani Carrasco (CTT Cardedeu), 3r Juanjo Cortés (CTT Tona), 4t Joan Gutiérrez (CTT Cardedeu)

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: