|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Salut pública

Dijous, 28 de maig de 2015

Celebració del Dia Mundial sense Tabac a Cardedeu

Cardedeu s'ha adherit un any més al Dia Mundial sense Tabac que se celebra cada 31 de maig i que enguany té com a lema "Aturem el comerç il·lícit dels productes del tabac". Al municipi es faran diverses accions informatives i de sensibilització.

Al llarg del divendres 29 de maig al matí, professionals del Centre d'Atenció Primària de Cardedeu instal·laran una taula informativa a la plaça de l'Església, on donaran consells i informació sobre el tabac i les opcions i mètodes per deixar de fumar. També es repartiran fulletons per deixar-ho estar a equipaments municipals.

Els alumnes de 1er i 2on d'ESO dels tres instituts rebran el fulletó "El tabac, ben lluny", a més de proposar un experiment per visualitzar els components del fum del tabac. A les famílies d'infants de P3 de les escoles de Cardedeu es repartirà la guia "Vull créixer sense fum" editada per l'Agència de Salut Pública de Catalunya, que també tindran a la seva disposició les mares i pares d'alumnes de les escoles bressol municipals.

A més, a l'àmbit de Salut pública d'aquest web, que podeu consultar aquí al costat, hi ha informació, material i enllaços interessants per obtenir més informació respecte als components del tabac i com deixar de fumar.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: