|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimecres, 19 de desembre de 2018

Cavalcada dels Reis d'Orient 2019

Els Reis faran arribaran cap a 7 de la tarda a la plaça de Sant Joan, amb 3 parades en algunes places per menjar coca i xocolata desfeta.

Arribada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient amb el tren de les 16.45 h, on els rebrà la música en directe de Moby Dixie.

Iniciaran el recorregut a les 17 h i passaran per: estació de tren, av. Rei en Jaume, ctra. de Dosrius, c. de Mogent, 
PARADA 1 plaça de Sant Jaume, c. de Mataró, c. de Lluís Millet, ctra. de Dosrius, plaça de Ramon Macip, c. de Girona, 
PARADA 2 a plaça de Joan Amat, c. de la Mare de Déu del Pilar, 
PARADA 3 a plaça de Joan Alsina, c. de la Mare de Déu del Pilar, c. del Dr. Klein, 
NOVA PARADA a plaça de Sant Corneli per adorar la cova del pessebre, plaça de l'Església, plaça d'Anselm Clavé, c. de Baix, i, finalment, plaça de Sant Joan.

A les 3 parades i a la plaça de San Joan, hi haurà un patge reial i se servirà coca i xocolata desfeta. Hi haurà opció sense gluten i sense lactosa per a les persones que ho necessitin fins a esgotar existències. La xocolata es servirà amb gots compostables que cal llençar al contenidor marró. Al tram final, els Reis Mags d'Orient estaran acompanyats, de nou, amb de Moby Dixie.

La cova del pessebre vivent enguany s'instal·la a plaça de Sant Corneli i minuts abans que hi arribin els Reis la Coral del Casal de la Gent Gran hi cantarà nadales. 

Cap les 18.15 h, hi haurà espectacle de l'Escola de Dansa Vanessa Fernandez a plaça de Sant Joan per acompanyar l'espera.

Els Reis preveuen arribar a plaça de Sant Joan minuts abans de les 19 h. Rebran la clau de Cardedeu de la mà de Consell d'infants al balcó de l'Ajuntament, després de a benvinguda de l'alcalde, Enric Olivé. 

Els Reis Mags d'Orient faran uns parlaments des del balcó de l'Ajuntament i a continuació rebran els nens i nenes que els vulguin entregar les cartes. Els infants amb dificultats de mobilitat i necessitats especials, seran atesos per Ses Majestats sota les arcades de l'Ajuntament, minuts abans d'instal·lar-se a l'escenari reial

Televisió de Cardedeu retransmetrà en directe i per streaming tota la Cavalcada de Reis, amb plató a la plaça de Sant Joan i corresponsals a cada parada.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: