|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dilluns, 2 de gener de 2017

Cavalcada dels Reis d'Orient 2017

Enguany els Reis faran un recorregut més curt per arribar cap a 3/4 de 7 de la tarda a la plaça de Sant Joan, amb 3 parades en algunes places per menjar coca i xocolata desfeta.
Ses Majestats els Reis Mags d'Orient arribaran a Cardedeu la tarda del 5 de gener amb el tren de les 16.50 h, i iniciaran el recorregut a les 17 h acompanyats dels músics Brass The Gitano Band. Enguany escurçaran el recorregut per no fer esperar les nenes i nens a la plaça de Sant Joan.

El recorregut: estació de tren, av. Rei en Jaume, ctra. de Dosrius, c. de Mogent, PARADA 1 plaça de Sant Jaume, c. de Mataró, c. de Lluís Millet, ctra. de Dosrius, c. de Girona, PARADA 2 a plaça de Joan Amat, c. de la Mare de Déu del Pilar, PARADA 3 a plaça de Joan Alsina, c. de la Mare de Déu del Pilar, c. del Dr. Klein, plaça de l'Església, plaça d'Anselm Clavé, c. de Baix, plaça de Sant Joan.

A les 3 parades i a la plaça de San Joan, hi haurà un patge reial i se servirà coca i xocolata calenta amb gots compostables que cal llençar al contenidor marró. Al tram final, els Reis Mags d'Orient estaran acompanyats, de nou, amb Brass The Gitano Band.

Un cop a la plaça, els Reis Mags d'Orient faran uns parlaments des del balcó de l'Ajuntament i a continuació rebran els nens i nenes que els vulguin entregar les cartes.

Televisió de Cardedeu retransmetrà en directe i per streaming tota la Cavalcada de Reis, amb plató a la plaça de Sant Joan i corresponsals a cada parada.

Organitza: Comissió de Reis i Institut Municipal de Cultura (Ajuntament de Cardedeu).
Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: