|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dilluns, 4 de gener de 2016

Cavalcada dels Reis d'Orient 2016

Enguany els Reis faran un recorregut més curt per arribar cap a 1/4 de 8 del vespre a la plaça de Sant Joan, amb parades en algunes places per menjar coca i xocolata desfeta.
Ses Majestats els Reis d'Orient arribaran a Cardedeu la tarda del 5 de gener amb el tren de les 16.50 h, i iniciaran el recorregut a les 17 h acompanyats dels músics Brass The Gitano Band. Enguany faran un recorregut més curt per no fer esperar les nenes i nens a la plaça de Sant Joan.

El recorregut: estació de tren, av. Rei en Jaume, ctra. de Dosrius, c. Mogent, PARADA 1 a plaça Sant Jaume, c. Mataró, c. Lluís Millet, ctra. de Dosrius, c. Girona, PARADA 2 a plaça Amat, c. Mare de Déu del Pilar, PARADA 3 a plaça Joan Alsina, c. Eduard Corbella, av. Àngel Guimerà, pl. Amadeu Borràs, diagonal Pujadas, plaça Francesc Macià, c. Lluís Llibre, passeig de la Riera, PARADA 4 plaça Roman Julià, av. Rei en Jaume, diagonal Fiveller, pl. Anselm Clavé, c. de Baix, Plaça de Sant Joan.

Al tram final, els Reis Mags d'Orient estaran acompanyats, de nou, amb Brass The Gitano Band. I hi haurà coca i xocolata desfeta per tothom a cada plaça, en gots compostables.

Un cop a la plaça, els Reis Mags d'Orient faran uns parlaments des del balcó de l'Ajuntament i a continuació rebran els nens i nenes que els vulguin entregar les cartes.

Organitza: Comissió de Reis i Institut Municipal de Cultura (Ajuntament de Cardedeu).

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: