|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dijous, 10 de maig de 2012

Carme Grau, escollida Vallesana de l'Any, recull el premi en una gala al Centre Cultural

Carme Grau, d'Oncovallès, ha estat la candidata més votada pels lectors d'El 9 Nou, que organitza el premi.
Carme Grau, coordinadora d’Oncovallès, ha recollit el premi Vallesana de l’Any 2011, que organitza El 9 Nou, en un acte al Centre Cultural de Cardedeu aquest dimecres 9 de maig. Els lectors del periòdic l’han escollida d’entre cinc finalistes (Ramon Daví, president dels Amics d'El Xiprer; Toni Cornellas, president de l'Associació Esportiva La Mitja; Amadeu Barbany, expresident de Gran Centre; i Mercè Llauradó, responsable de l'entitat Apindep, de Santa Eulàlia). La guardonada, visiblement emocionada en recollir el premi, ha explicat que la tasca d’Oncovallès se centra sobretot en l’acompanyament a malalts i familiars, per tal que no se sentin sols en aquests moments difícils, en ocasions agreujats per la situació econòmica a què han de fer front.

Per a l’alcaldessa, Calamanda Vila, que està agraïda que El 9 Nou hagi escollit Cardedeu per a celebrar-hi la gala, tots els candidats a Vallesà de l’Any són del tipus de persones que tiren endavant el país en moments difícils. En la seva intervenció a l’acte, l’alcaldessa va destacar que es tracta de gent amb empenta, que lluiten per fomentar i tirar endavant el comerç i l’esport, i que treballen per a ajudar els més necessitats.

A més d’entregar un reconeixement als cinc finalistes, en l’acte també es va retre un homenatge pòstum al cuiner de Sant Celoni Santi Santamaria, desaparegut l’any passat. Al capdavant de diversos restaurants, Santamaria va ajudar a projectar la cuina catalana arreu del món.
Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: