|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Divendres, 30 d'octubre de 2015

Cardedeu utilitza l'execució subsidiària per netejar solars i finques en mal estat

Els titulars dels terrenys hauran de fer front al cost de la neteja feta d'ofici per l'ajuntament després de no atendre als requeriments ni les ordres d'execució.
L'Ajuntament de Cardedeu ha netejat un solar sense edificar i una finca en mal estat de conservació i salubritat per execució subsidiària. Tot i que s'ha requerit en diverses ocasions a la propietat perquè els netegin i els mantinguin en bones condicions per evitar riscos d'incendis i plagues, finalment ho ha fet el consistori per execució forçosa a càrrec dels titulars. La neteja dels dos terrenys, el solar del carrer Josep Canudes i Busquets i la finca del carrer Mataró, han suposat una despesa de 12.466 euros, que els titulars hauran de pagar a l'Ajuntament. Hi ha un tercer solar que també està en procés d'execució subsidiària.

En el marc de la campanya de neteja de solars d'aquest any, que té com a objectiu evitar espais bruts i amb riscos al municipi, s'han enviat requeriments a la propietat de 305 finques, la majoria del quals han complert amb les seves obligacions. De les finques que no han estat netejades, s'han obert 20 expedients sancionadors, i 18 solars han estat netejats pels titulars per ordre d'execució. A més, hi ha 13 solars més que actualment estan pendents de netejar amb expedient d'ordre d'execució en curs.

L'Ajuntament seguirà amb aquestes campanyes de salubritat i millora amb l'objectiu que siguin les mateixes propietats de solars les que els mantinguin en bon estat de conservació de forma habitual i es redueixi així al màxim qualsevol risc d'incendi o de plaga.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: