|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dimarts, 16 de juliol de 2013

Cardedeu torna a rebre la màxima distinció de Viles Florides

L'alcaldessa va recollir el guardó amb les tres Flors d'Honor.
Cardedeu va rebre ahir la màxima distinció de Viles Florides mantenint les 3 Flors d'Honor que li van ser atorgades l'any passat. Segons el jurat, la tasca duta a terme pel municipi ha estat de primer nivell, i s'ha valorat especialment els grans parcs públics del municipi i la seva integració en el paisatge, les actuacions a la riera de Vallforners, les campanyes de sostenibilitat mediambiental i les millores en les empreses de serveis de l'últim any, entre d'altres.

L'acte de lliurament de distincions de la segona edició de Viles Florides es va fer ahir a la tarda al Casal de la Gent Gran de Cardedeu, i va ser presidit pel conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Ma. Pelegrí, i l'alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila.

El programa Viles Florides està impulsat per la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya. Distingeix els municipis que demostren una bona gestió i plans de millora en aspectes com la conservació i millora del seu patrimoni vegetal, la gestió sostenible dels espais verds urbans i l'impuls d'activitats d'educació ambiental i dinamització econòmica i turística a l'entorn d'aquests espais.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: