|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimecres, 7 de gener de 2009

Cardedeu torna a la normalitat després de la intensa nevada d'ahir a la tarda

La intensa nevada d'ahir al vespre a Cardedeu no ha provocat incidents rellevants al municipi.
A les 5 del matí un equip de 8 treballadors de la brigada municipal equipats amb 2 tractors amb pales ha començat a treure la neu acumulada als carrers i voreres principals del poble. Les tasques s'han iniciat a les zones més afectades del municipi, retirant la neu dels carrers dels barris Bellavista, la Granada, can Montells, les Pinedes, els Dominics, i a l'avinguda Eduard Corbella, així com la zona de darrera el camp de futbol, el Poble Sec i els camins d'accés principals de Sant Hilari i el Rieral. També s'han netejat les voreres dels accessos a l'estació, del Centre de dia Les Teixidores, el Casal de la Gent Gran, la piscina municipal, al carrer Dr. Klein, plaça de Francesc Macià, carretera de Cànoves i plaça de l'Església.

Durant el matí també s'han retirat branques d'arbres caigudes a la via pública i parcs municipals a causa de la neu acumulada, algunes de les quals de grans dimensions. És el cas de l'avinguda Vilamajor, Onze de setembre, plaça Antoñita Fontova, carrer Joan XXIII, plaça de can Montells, carrer Pinedes, carretera de les Aigües, parcs dels Pinetons, plaça Pau Casals amb carretera de Cànoves, i carrer Mare de Déu de Montserrat. Per la mateixa causa, ha caigut un fanal del carrer de Pau Gesa.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: