|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Urbanisme

Dimecres, 19 de juliol de 2017

Cardedeu posa a la venda dues parcel·les municipals d'ús industrial per finançar la reforma de la Tèxtil Rase

Els dos solars són d'us industrial, ubicats al sector PMU 24 del Polígon Sud. El termini de presentació d'ofertes acaba el dimecres 2 d'agost.

L'Ajuntament de Cardedeu ha posat a la venda dues parcel·les de titularitat municipal provinents de la cessió de l'aprofitament del sector urbanístic PMU 24 "Zona d'indústria del carrer Mogent", al Polígon Sud.

L'objectiu de la venda d'aquestes parcel·les és aconseguir finançament per, juntament amb els ajuts de la Mesa de Concertació de la Diputació, afrontar la reforma de la Tèxtil Rase en base al projecte que s'està redactant, i convertir-la en un gran espai per a la cultura popular i associativa i per al foment de la creació i la formació artística. La reforma d'aquest equipament cultural és un dels objectius prioritaris del Pla d'Actuació Municipal d'aquest mandat.

Les parcel·les d'ús industrial que es posen a la venda són:

• Solar situat a l'avinguda Catalunya s/n
Preu inicial de la subhasta pública:
393.346 € (IVA exclòs), 475.948,66 € (IVA inclòs)

• Solar situat al carrer Pep Ventura s/n
Preu inicial de la subhasta pública:
416.733 € (IVA exclòs), 504.246,93 € (IVA inclòs)

El termini de presentació d'ofertes finalitza el dimecres 2 d'agost inclòs. Tota la informació sobre les parcel·les, els requisits i les característiques del concurs es pot consultar al Perfil del contractant de l'Ajuntament de Cardedeu: www.cardedeu.cat (Informació municipal / Perfil del contractant AOC).

L'Ajuntament també és propietari, entre d'altres, d'una parcel·la residencial per a un habitatge unifamiliar aïllat de renda lliure, que també s'està valorant vendre-la en els propers mesos i amb la mateixa finalitat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: