|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dimarts, 5 de febrer de 2019

Cardedeu s'incorpora oficialment a l'Associació de Municipis per a l'Aigua Pública

L'AMAP aglutina actualment 29 municipis que aposten per la gestió pública de l'aigua.

L'Ajuntament de Cardedeu s'ha incorporat oficialment a l'Associació de Municipis per a l'Aigua Pública (AMAP) en la 3a Assemblea General celebrada dimecres a Barcelona, després que el Ple municipal del 29 de novembre n'aprovés l'adhesió. A la trobada hi han assistit els membres adherits i els nous associats que s'hi acaben d'integrar.

L'AMAP, que té per finalitat difondre, promoure i impulsar la gestió pública de l'aigua, ha triplicat els seus membres en un any; ha passat de tenir 8 membres a tenir-ne 29, un dels quals Cardedeu, i incorpora ciutats tant de la regió metropolitana com de fora i municipis governats per gairebé tots els colors polítics

En aquesta 3a Assemblea General, on hi ha assistit el primer tinent d'alcalde, Benet Fusté, s'ha aprovat per unanimitat l'adhesió de l'AMAP al "Manifest en favor de la gestió pública de l'aigua a l'àmbit metropolità de Barcelona".

El proveïment i el sanejament d'aigua són serveis bàsics i essencials, per la qual cosa cal garantir en tot moment el seu accés universal i assequible, sense manca de subministrament per motius econòmics o socials. Són serveis que s'han de prestar de forma eficaç, i alhora, els beneficis de l'activitat han de retornar a la societat, per millorar el servei, així com millorar la qualitat de l'aigua retornada al medi ambient. Per aquest motiu, molts municipis de Catalunya aposten per la gestió pública de l'aigua. A Cardedeu, també s'està treballant en aquest sentit perquè en un futur sigui internalitzat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: