|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimarts, 27 d'octubre de 2015

Cardedeu signa la declaració "Cap a una Xarxa de Municipis per l'Economia Social i Solidària"

El consistori vol impulsar aquesta nova manera de fer economia que prioritza la utilitat social i la satisfacció de necessitats, organitzada de manera democràtica i amb compromís social.
L'Ajuntament de Cardedeu ha signat la declaració "Cap a una Xarxa de Municipis per l'Economia Social i Solidària" que té per objectiu impulsar un espai de treball i trobada entre ajuntaments per enfortir de manera col·laborativa l'economia social i solidària als municipis com a eina de desenvolupament local.

La intenció és la de contribuir al creixement de l'economia social i solidària a partir del diàleg permanent amb els seus actors i des de la creació d'espais comuns que permetin compartir línies de treball, bones pràctiques, reflexions, activitats i recursos. Tot plegat per impulsar aquest nou model de desenvolupament territorial que prioritza les dimensions socials, ambientals i humanes de l'economia per resoldre més eficaçment les necessitats de la ciutadania.

Diversos ajuntaments de Catalunya han signat aquesta declaració en el marc de la Trobada Internacional de Municipalisme i Economia Solidària que s'ha celebrat aquesta setmana, organitzada pel Comissionat d'Economia Cooperativa, Social i Solidària de l'Ajuntament de Barcelona. És previst que fer una trobada durant el primer semestre de l'any vinent per aprofundir en aquesta col·laboració i crear la xarxa.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: