|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Noves tecnologies

Dimecres, 8 de febrer de 2012

Cardedeu serà la seu del III PiuPiuNet

La trobada de piulaires del Vallès Oriental tindrà lloc el 9 de febrer al CSETC i a la Sala Sarau de Cardedeu.
La tercera edició del #PiuPiuNet se celebra aquest dijous 9 de febrer a Cardedeu, després d’haver passat en altres edicions pels municipis de Montmeló i Mataró. Aquesta trobada, oberta a tothom que tingui un compte de Twitter, està dirigida a totes aquelles persones que tinguin un interès per les xarxes socials, Internet i el món 2.0.

Aquesta edició es divideix en dos actes que es faran al CSETC i a la Sala Sarau de Cardedeu:

CSETC, a les 19 h
 Xerrada “La Xarxa, una revolució continuada”
A càrrec de Trina Milan, co-organizadora de la Twittervista, presidenta del STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement de Catalunya) des de 2007, docent i blogera i consultora de varies entitats en temes com la digitalizació, innovació i estratègia en Xarxes Socials

Sala Sarau, a les 20.30 h
 Xerrada “Tuits, els batecs de transparència”
A càrrec de Joan Carreras, que va estar durant 10 anys a la televisió pública, on va dirigir el canal33. Ara és professor de periodisme digital a la Blanquerna (URL).

La jornada acabarà amb un càtering on els participants podran compartir impressions i enfortir el Networking, objectiu principal d’aquestes trobades, a la mateixa Sala Sarau.

La trobada compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cardedeu, el CSETC i l’empresa Artífecs.
Més Informació
Enllaç Web de #PiuPiuNet

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: