|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Divendres, 15 de setembre de 2017

Cardedeu se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb una jornada lúdico-festiva

En cas de pluja, la Jornada de Mobilitat de dissabte 16 de setembre es manté. La xerrada de Som Mobilitat es farà a la Sala de les Columnes a les 12 h. El taller d'alforges de les 11 h, es farà al Museu. Les paradetes s'ubicaran a les arcades de l'Ajuntament.

Cardedeu se suma a la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura (SMSS) que se celebra arreu de Catalunya del 16 al 22 de setembre amb activitats i accions que busquen promoure una mobilitat més sostenible, segura i saludable. Enguany la SMSS té el lema "Mobilitza't per un aire més net!".

La Setmana comença a Cardedeu amb una jornada lúdico-festiva el dissabte 16 de setembre, de 10 a 13 h, a la plaça de Sant Joan, amb les activitats següents:

Durant el matí
Taller de xapes, i presentació de la campanya "Gràcies per conduir a poc a poc" a càrrec de la Comissió de mobilitat interecola A Cardedeu en bici i a peu.
Vine a provar vehicles elèctrics
Els cotxes elèctrics de Som Mobilitat, les bicicletes elèctriques de Godoy Cardedeu i ICelectric, i els bicicarros de A Cardedeu en bici i a peu.

A les 11 h
Taller "Fes les teves alforges de cartró"
Vine a muntar i decorar unes alforges per portar còmodament les teves compres en bici i a peu! A càrrec de Maraki il·lustració

A les 12 h
Xerrada "Els nous reptes de la mobilitat" i presentació de la cooperativa Som Mobilitat.


El diumenge 17 de setembre hi ha programada la 3a Passejada inclusiva Hi Som, des del passeig Mestre Alexandri fins a l'ermita de Sant Hilari i plaça de Sant Corneli. Inclou avituallament a Sant Hilari i esmorzar a l'arribada pels 300 primers inscrits. Inscripcions: a partir de les 8 del matí al passeig Mestre Alexandri. Sortida a les 9 del matí.


Entre el 20 i el 26 de setembre els alumnes 6è dels centres escolars de Cardedeu fan una activitat de sensibilització i educació vial que inclou un recorregut de les escoles al parc dels Pinetons en bici, on faran un aturada per prendre un refrigeri i fer un taller divulgatiu.


Resum de les activitats:

• Dissabte 16 de setembre, de 10 a 13 h, plaça de Sant Joan
Jornada lúdico-festiva

• Diumenge 17 de setembre, 9 h, passeig Mestre Alexandri
3a Passejada inclusiva Hi Som

• Del 20 al 26 de setembre
Sensibilització i educació vial per a l'alumnat de 6è de les escoles

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: