|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dilluns, 17 de setembre de 2018

Cardedeu se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb el lema "Combina i mou-te!"

El dissabte 22 de setembre serà el dia central, amb un taller d'alforges de cartró a la Biblioteca al matí, i una ruta guiada en bici oberta a tothom a la tarda. Al llarg de la setmana l'alumnat de 6è fa activitats de sensibilització amb recorreguts en bici pel municipi.

Cardedeu se suma, un any més, a la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura (SMSS) que se celebra arreu de Catalunya del 16 al 22 de setembre amb activitats i accions que busquen promoure una mobilitat més sostenible, segura i saludable. La SMSS 2018 té el lema "Combina i mou-te!" perquè, a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també promou la utilització de diferents modes de transport segons el desplaçament.

Durant tota la setmana, l'alumnat de 6è dels centres escolars de Cardedeu fan una activitat de sensibilització i educació vial que inclou un recorregut de les escoles al parc dels Pinetons en bici, on faran un aturada per prendre un refrigeri i fer un taller divulgatiu.

L'acte central de la Setmana serà una jornada lúdico-festiva el dissabte 22 de setembre:

• 10.30 h, a la Biblioteca Marc de Vilalba
Conte "El viatge de l'elefanta Sara" i taller d'alforges de cartró
Veniu a escoltar el curiós viatge d'una elefanta somiatruites... i del cartró en farem sorgir personatges, paisatges i somnis! Cantarem, pedalarem ben fort i... farem volar la bicicleta, a càrrec de la narradora Eva González. Després ens fabricarem i estamparem unes alforges de cartró per a la bicicleta com les de l'elefanta Sara.

• 17.30 h, inici a la plaça de Sant Corneli
Pedalada col·lectiva "Redescobrim Cardedeu"
Vine amb la teva bici a fer un recorregut inèdit amb membres de "A Cardedeu en bici i a peu". Recorregut de 5 km, planer i apte per a tots els públics. Berenar en acabar la pedalada.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: