|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Salut

Dimecres, 31 de maig de 2017

Cardedeu s'adhereix al Dia Mundial Sense Tabac 2017

S'ofereix atenció personalitzada per professionals sanitaris especialitzats al CAP durant tota la setmana. També s'ha repartit una guia entre les famílies d'infants de les escoles bressol i de P3 del municipi.

Cardedeu s'ha adherit a la celebració del Dia Mundial Sense Tabac que se celebra el 31 de maig, enguany amb el lema "El tabac, una amenaça per al desenvolupament". Durant tota aquesta setmana les persones que ho desitgin podran rebre informació i atenció personalitzada per professionals sanitaris especialitzats al CAP de Cardedeu. També es poden consultar informació i consells, així com enllaços diversos a www.cardedeu.cat, a l'àmbit de Salut.

Pel que fa a la conscienciació, s'ha repartit la guia "Vull créixer sense fum" a totes les famílies de l'alumnat de les escoles bressol i de P3 de Cardedeu, editada per l'Agència de Salut Pública de Catalunya, amb l'objectiu d'evitar que el fum del tabac perjudiqui els infants que viuen en entorns on es fuma. També s'incidirà en la conscienciació als instituts de Cardedeu a través del programa "Consulta oberta" que es fa als centres cada 15 dies i on infermeres del CAP assessoren el jovent sobre qualsevol tema relacionat amb la salut.

El lema d'enguany, "El tabac, una amenaça per al desenvolupament" vol demostrar que la indústria del tabac compromet el desenvolupament sostenible de tots els països, inclosos la salut i el benestar econòmic dels seus ciutadans. La intenció és proposar mesures de lluita contra la crisi mundial causada pel tabaquisme, que hauran d'adoptar les autoritats i l'opinió pública per promoure la salut i el desenvolupament.

Imatges

Més Informació
Enllaç Dia Mundial Sense Tabac 2017

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: