|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dilluns, 1 d'octubre de 2018

Cardedeu reviu el final de l'estiueig amb una nova Diada Modernista

Aquest cap de setmana Cardedeu recrea el final de l'estiueig amb activitats al carrer i un itinerari guiat acompanyat de petites escenificacions teatrals pels jardins i les cases d'estiueig de finals del segle XIX i principis del XX.

La Diada Modernista de Cardedeu és una oportunitat per a participar, viure i reviure l'experiència de l'estiueig de principis del segle XX amb propostes per a totes les edats.

Les activitats començaran el dissabte 6 d'octubre a la tarda amb una fontada d'estiuejants amb orquestrina, que es desplaçaran des de la plaça de Sant Joan fins al parc dels Pinetons on a més de jocs tradicionals i circ els participants podran berenar un llonguet amb xocolata com era tradició temps enrere. A més, l'Agrupació Coral Cardedeuenca oferirà un concert com a cloenda de l'activitat.

Al vespre, a l'interior de la Torre Viader, s'hi representarà l'obra de teatre "Ventura" en doble sessió, una a les 19 i l'altre a les 21.30h. La família Viader són els inventors del Cacaolat i els grans impulsor de la indústria lletera a Catalunya a partir de la figura del patriarca Marc Viader i de l'empresa Letona.

Diumenge 7 d'octubre al llarg de tot el matí, la plaça de Sant Joan farà un viatge en el temps per omplir-se de paradetes d'artistes, artesans i danses d'abans amb vermut modernista com a final de festa. A més, al matí, el Museu serà el punt de partida d'un itinerari teatralitzat pels carrers de Cardedeu per a conèixer l'arquitectura de Manel Joaquim Raspall i com vivien el final de l'estiueig les famílies estiuejants.

A més, durant tot el cap de setmana els restaurants de Cardedeu oferiran menús d'estiueig de principis del segle XX.


DISSABTE 6 D'OCTUBRE 2018

A les 18 h, inici al Museu
Fontada amb jocs d'abans i circ per a grans i petits
Passeig musicat i teatralitzat fins al parc dels Pinetons amb activitats per a tota la família, jocs tradicionals, circ i berenar per a tothom! Acabarà amb un petit concert de l'Agrupació Coral Cardedeuenca. Amb acompanyament musical a càrrec d'Aires del Montseny i escenes teatralitzades de la mà d'Artescena. Activitat gratuïta. En cas de pluja, les activitats es faran a la pista coberta del parc de Pompeu Fabra

Doble sessió: a les 19 h i a les 21.30 h
"Ventura"
Espectacle teatral a la Torre Viader, on 4 vides s'uneixen per un sol fet.
A càrrec de MeriYanes Produccions i David Planas.


DIUMENGE 7 D'OCTUBRE 2018

Plaça de Sant Joan, durant tot el matí
Parades de brocanters amb productes d'època, botigues obertes, parades d'artesans, danses i moltes coses més!

A les 12 h, plaça de Sant Joan
Cercavila i danses d'època a la plaça i carrers, a càrrec d'Aires del Montseny

A les 13.30 h, plaça de Sant Joan
L'hora del vermut modernista

A les 10.30 h, al Museu Arxiu Tomàs Balvey
Ruta Raspall teatralitzada
Itinerari guiat per descobrir, tot passejant, l'arquitectura de Manel Joaquim Raspall per a l'estiueig a Cardedeu. S'acompanyarà de petites escenificacions en els diferents escenaris modernistes a càrrec de l'Associació Artescena.
Preu 7 € general / 5 € reduïda. Amb reserva prèvia.

Imatges

Més Informació
Enllaç Web Museu Arxiu Tomàs Balvey

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: