|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Medi ambient

Dijous, 10 de setembre de 2015

Cardedeu revalida les tres flors d'honor de Viles Florides per quart any consecutiu

El certamen es va celebrar ahir a Sant Hilari Sacalm.
Per quart any consecutiu, Cardedeu ha rebut les tres flors d'honor del Certamen Viles Florides, que reconeix la tasca dels municipis per a la millora de l'espai urbà. Enguany el jurat ha valorat "que el poble ha mantingut viu l'interès en conservar i incrementar el seu patrimoni vegetal en optimes condicions", i ha elogiat "la participació ciutadana impulsada per l'equip municipal".

Cardedeu participa al certament Viles Florides des de la primera edició, en la qual va guanyar el primer premi. A partir d'aleshores, ha mantingut la màxima distinció amb les tres flors d'honor, un reconeixement a la feina ben beta en la millora i potenciació dels espais verds urbans.

El programa Viles Florides està impulsat per la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: