|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dijous, 1 de juliol de 2010

Cardedeu retalla un 7% els sous dels polítics

El Ple municipal celebrat aquest dimarts ha aprovat una retallada del 7% en els sous dels regidors de govern i oposició, dels càrrecs eventuals, de les assignacions que reben els grups polítics i per l'assistència efectiva a les sessions dels òrgans col·legiats.

Cal recordar que en començar la legislatura els regidors de l'equip de govern ja es van retallar les retribucions un 10% respecte l'escala salarial proposada tant per l'Associació Catalana de Municipis com per la Federació de Municipis de Catalunya.

Aquesta retallada del 7%, sumada a la reducció d'un 5% de promig dels sous del personal funcionari i laboral, suposarà per l'Ajuntament de Cardedeu un estalvi aproximat de 110.000 euros aquest any, de juny a desembre, amb la paga extra de Nadal inclosa. Les modificacions de les retribucions ja s'han fet efectives en les nòmines del mes de juny en tots els casos.

D'altra banda, es reduiran les hores extres del personal i s'aplicaran criteris de restricció en la cobertura de vacants en algunes places per tal de disminuir la despesa.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: